fredag 9. september 2011

Trist nyhet

Merkelig, alltid etter noe noenlunde positivt, må der visst komme triste nyheter.

Idag fikk jeg vite at puddelen til min datter, C er avlivet grunnet sykdom.  Den vakre, gode gutten som hun selv eide i noen år, men valgte å omplassere fordi hun syntes han trengte noe MER i livet.

Han har vært mye hos oss i perioder av gangen, en glad og alltid snill gutt.  Det vi alle sammen stusset slik på, var at han drakk utrolig mye, tisset mye og ble tynnere og tynnere.  Allverdens prøver og tester ble tatt av ham uten å finne noe galt, og rådet hun fikk, var et miljøskifte.

Casper ble boende litt lengre nord, han ble kastrert, hvilket hadde bedret drikke/vannlatningsbehovet endel. 
Idag sendte C flere sms`er hvor hun hadde fått vite at Casper hadde vært syk lenge, og at han nå var avlivet.
Hun klandret seg for alt sammen, sikkert mest fordi hun ikke fikk sett ham den siste tiden.

Vi er lei oss fordi vi syntes vi hadde mange nok hanner i huset, og ikke maktet flere.  Hadde han blitt kastrert, kunne han levd her, C kunne fått treffe gutten sin så mye hun hadde hatt lyst til, men slik er det for sent å tenke og angre på nå.

Ihvertfall har han fred nå, stakkars gode gutten, heldigvis ble han far til 6 valper, så noen er etter ham, men nå lurer man jo på om de bærer på noen skummel sykdom. 
Casper ble mager da han var 2 år, og avkommet er eldre enn faren var da hen ble syk, så vi får håpe dette var så sjelden at det ikke er arvelig...



Black Basic Kiss Me Now
i sine glansdager


..til daglig, Casper - pappa til Adam
og Mulan

Takk til deg, Casper for at du har gitt oss våre skatter!
Snille, gode gutten
vi gjemmer deg i hjertet
slik vi har gjort det med de som
har gått over
Regnbuebroen
før deg
Vesle gutten
full av liv og lek
Vi skal passe godt på
de du har
vært med
å gi liv

*


2 kommentarer:

  1. Hei igjen :o)
    Så sørgelig å lese om Casper. Det er jo sånn at man går litt i seg selv og tenker "hva om ..." - men samtidig må man huske at man som regel gjør det som der og da virker som det beste for alle parter. Noen ganger kan det vise seg at det ikke var det beste på sikt - men etterpåklokskapen er ikke til mye hjelp i tilfeller hvor hendelser er ureversible. Men man kan ta det med seg - kanskje man vurderer ting annerledes en annen gang - kanskje ikke ..
    Casper har det nok fint - på den andre siden også - men det er en liten trøst for de som sitter igjen med sorgen.

    Livet virker som om det har vendt vrangsiden ut i perioder - og noen får så forferdelig mye mer vondt å stri med andre. Livet ER urettferdig - det er ikke til å komme fra - det gjør meg skikkelig sint og frustrert innimellom. Samtidig som det får en til å verdsette de gode tidene mer. Man finner glede i mindre ting - som at solen akkurat nå skinner på et velfylt rognebærtre - herlige farger utspiller seg og jeg får lyst til å stikke ut for å ta noen bilder :o)

    Gratulerer med valper forresten - og så godt at det gikk bra med begge "nyopererte" :o)
    Kos dere med små og store firbente og ha en fortsatt fredelig helg - stor klem :o)

    SvarSlett
  2. PS - må også få si at jeg synes bildet i headingen din er helt nydelig :o)

    Klem!

    SvarSlett