søndag 4. september 2011

Mye rart på TV

Tidlig en søndag formiddag kommer programmet om bryllupsdagen til kronprinsparet i reprise, de har visst feiret den 10. nå.

Har tittet på M-M sine krokodilletårer under vielse og selskap, og Haakon er den trauste, ser det ut til, er flott at fruen har fått frem så mange følelser i karen.

Er så utrolig dumt å høre på, klarte omsider å bytte over til radio, for kongehuset er jeg totalt imot, mange er nok uenige der, men man blir så irritert når de lever godt på sine apanasjer.
Fruene blir kalt for moteikon, de fremhever den og den klesdesigneren, og er gode representanter for disse, joda - er vel ikke så vanskelig å være motebevisst med den gasjen de håver inn.
Kvalmt er det hele kongesuppen.
Satt og halvsov etter en hostefull nat, og blir møtt med brudestyr og kongelige, trodde jeg hadde mareritt nok engang, men huff - dette er visst reelt.

Hadde jeg vært frisk, ung og fylt med pågangsmot, ville jeg fått igang protest mot kongehuset, de er tross alt kun vanlige mennesker de også, de ser like triste ut på innsiden som majoriteten av oss andre, blodet er like rødt. 
Tenkte på at de sikkert slipper å sitte på et venterom hos legen når de er syke, der tar gjerne onkel doktor hjemmebesøk fremdeles?

Vel, ikke for kongehuset i dette hjemmet, nei - til det er vi altfor anti litt av hvert. 


Passende benk for royale bakender
uten sitteunderlag!
Jammen skulle de fått fryse ræva av seg på disse kanter..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar