onsdag 12. september 2012

Tilbakeblikk på spesiell dag

Den startet vanlig, regn og ruskevær, satt og tittet på småbruk i Snertingdal på finn.no
Er endel oppdrettervenner som bor i traktene der borte, rimelige priser, store og flotte uteplasser som egner seg til vårt bruk, vel hund, da.  Verre er det nok med en primærnæring som fiske der borte.
Personlig ser jeg fordeler som stabilt klima, vintre som muligens er vintre, store og gode rom i husene, og kort vei til Sverige, hvilket ikke er ueffent for oss som bare sitter og tar imot trygd;)

Noe annet som hendte var at far i heimen tok seg en tur på en times tid, i mellomtiden fant en av jentene våre ut at hun skulle trykke ut valper.  Vips, der var det kommet 3 til, ja!  Særlig interessant var dette da moren har gått på P sprøyter, nok engang har naturen vist at prevensjon ikke alltid er så pålitelig.  
Har lagt vedsiden av mor og valper inatt og hørt på valpeklynk, morens graving ved etter rier, tørket litt etterlatenskaper og foret litt ekstra på mor.

Attpåtil viste snekker/rørlegger seg også, da er badet omsider fliselagt på gulv og vegger, taket er nytt, vindu på bad er nytt, og en snerten hengedo er kommet på plass.  Da har vi kommet langt, det har bare tatt bortimot et halvår, men - men, innimellom er nå vannlekkasjesaken utbedret med rehabilitert kjøkken og meget vaskbare fliser på gulv.  Da er det forhåpentlig klart for at herlighetene blir tilkoblet vann og klare for bruk.

Da vil det nok kun gjenstå en "kjapp" vasking av hus, da?  Støvet synes å ligge i alle kriker og kroker, får en liten trang til å ta høytrykken fatt og bare spyle ivei, liker enkle, raske løsninger som ikke krever for mye...
Spørs om inventaret sier seg enig, helt annen sak, det!

Ser for meg denne måneden som en liten seier, Muffingutten er på bedring, han er både tryggere og gladere, ikke minst kastrert også.  Fremmede får ta på ham nå, fremskritt av dimensjoner.  Igår danset han også, på sine bakben stod han og snurret piruetter, kanskje det har kommet en liten ballerina i ham?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar