torsdag 24. november 2011

Skuff

Ikke som kommodeskuff, men skuffelse.

Hadde avtale idag med folk fra renholdsbyrå som tar en vurdering på hva som skal gjøres med bolig og innbo, avtalen var at vi skulle bli oppringt for tidspunkt, men det skjedde jo ikke idag.  Har gått med den berømte klumpen i magen en god stund og ventet på disse som avgir "dommen", får smøre meg med den berømmelige tålmodigheten og vente mer, egentlig kanskje like greit at de bruker tid, desto mer tid har vi her, da..Men på den annen side, er det også greit å vite litt mer hvor man står i saken.  Vel, slik er det nok å være i Tryg(ge) hender?  
Var på en helt annen måte etter brannen, enten har de endret rutiner, saken er komplett annerledes, vi er ikke eiere av bolig etc. etc.
Dengang var de svært flinke til å følge opp, vi ble innkalt på møter stadig, der ble servert både snitter, kaffe og brus, man følte seg ivaretatt, ikke i et ingenmannsland som nå.
Av alle ting blir man så sliten i hodet av uvissheten, det er rart, for man gjør da ikke noe slik sett - annet enn å vente...

Får nok heller tenke på andre ting, er nå den berømmelige "søte" førjulstid er i anmarsj, da skal man da være glad og fornøyd, ha det travelt med å pynte, bake, vaske, stryke og gud vet hva!  En ting er garantert at her blir det verken jule en -to, eller tre, ingen av oss er fan av jul, det er pengersluk, mas og kav, ikke liker vi nisser, julelys og glitter, heller.  Den smukke førjulstid, blir som enhver annen tid på året, kanskje iår med den forskjell at et BB (barnebarn) ventes midt i det hele, noe som er ganske positivt, har et håp om mindre mas om familiære sammenkomster av den årsak, den vordende mor bør vel roe seg sånn rett før BB skal komme, håper jeg!
Tror ikke der skal være noen bryllup i anmarsj, heller, da kan vi kanskje slippe greit med kun å ha hunder som skal passes, og de er en god unnskyldning mot å reise noen steder også, hurra..!

Heldigvis slår nå min ekstremt positive tankegang til engang iblant, juhu...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar